Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου εδώ και 40 χρόνια.
Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με την κατασκευή του επίπλου, μαζί με την συσσωρευμένη εμπειρία 3 γενιών, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε εγγυημένης ποιότητας προϊόντα.
Προμηθεύουμε με έπιπλα τις καλύτερες εκθέσεις επίπλων σε όλη την Ελλάδα. Η χρήση των πιο σύγχρονων, τελευταίας τεχνολογίας και ασφαλών από κάθε άποψη υλικών, αποτελεί εγγύηση ότι τα έπιπλα μας διαθέτουν κορυφαία ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια. Γιαυτό άλλωστε και παρέχουμε γραπτή εγγύηση.
Τώρα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τα έπιπλα σας, ανάμεσα στα δεκάδες σχέδια μας, είτε μέσα από αυτόν εδώ τον δικτυακό τόπο, όπου θα βρείτε τα περισσότερα από αυτά, είτε ερχόμενοι στο εργοστάσιο, όπου μπορείτε να επιλέξετε από τον πλήρη κατάλογό μας και την μεγάλη συλλογή εξαιρετικής ποιότητας και σχεδίων υφασμάτων.
Επιλέγοντας να προμηθευτείτε έπιπλά σας από εμάς, κερδίζεται γιατί πουλάμε σε πραγματικές τιμές εργοστασίου, έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας και ταυτόχρονα διαθέτετε με έξυπνο τρόπο τα χρήματά σας επωφελούμενοι από την εγγυημένη ποιότητα που μόνο εμείς σαν κατασκευαστές μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10πμ-7μμ, Σαββάτο 10πμ-3μμ.
Επισκέψεις μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Κάνουμε παραδόσεις σε όλα τα μέρη της Ελλάδος. Τα μεταφορικά εντός Αττικής περιλαμβάνονται στην τιμή.

Διεύθυνση: Βιολέτας 7/ Αχαρναί - Αθήνα / (Δίπλα στο Ολυμπιακό Χωριό)

Τηλέφωνα: 210 240 7289 - 6938 491 318

E-Mail: epipla@sanfos.gr

Πως θα έρθετε :
H πρόσβαση στην έκθεσή μας είναι εξαιρετικά εύκολη από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής και των γύρω νομών, καθώς βρίσκεται σε απόσταση όχι πάνω από 2,5 λεπτά από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της εξόδου για το Ολυμπιακό Χωριό, είναι εκτός κατοικημένων περιοχών και η προσέγγιση γίνεται σχεδόν εξολοκλήρου μέσω οδών ταχείας κυκλοφορίας

map open

Ο χάρτης έχει ως σημείο εκκίνησης την έξοδο προς Ολυμπιακό Χωριό στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (όταν ερχόμαστε από Αθήνα είναι μετά την έξοδο για Λυκόβρυση και πριν την έξοδο για Κηφισιά). Αφού βγούμε από την Εθνική και πάρουμε τον δρόμο για Ολυμπιακό Χωριό, σε περίπου 2 χιλιόμετρα συναντάμε την πρώτη διασταύρωση με φανάρια, στα φανάρια στρίβουμε δεξιά, μετά στο τέλος του δρόμου στρίβουμε αριστερά και μετά 200 μέτρα συναντάμε τον πρώτο δρόμο δεξιά, όπου στρίβουμε, λέγεται Βιολέτας, είναι αδιέξοδο και θα μας βρείτε στο τέλος του δρόμου.