Επιπλα για την Λαμία

Τώρα όλοι εσείς που κατοικείτε στην Λαμία και στις γύρω περιοχές μπορείτε να προμηθευτείτε όλα σας τα έπιπλα από το εργοστάσιό μας και να επωφεληθείτε από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και τις χαμηλές τιμές μας, αγοράζοντας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έπιπλα. Ηδη πολλοί είναι εκείνοι, από την Λαμία και τις γύρω περιοχές που έχουν γίνει πελάτες μας γιατί όχι κι εσείς.
Η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι ελάχιστη, η παραγγελία μπορεί να δοθεί, είτε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας, είτε τηλεφωνικά, στην δεύτερη περίπτωση, όπου χρειάζεται αποστέλλουμε δειγματολόγια για ακριβή επιλογή υφάσματος ή χρώματος και είδους ξύλου.
Αν επιλέξετε να επισκεφτείτε την έκθεσή μας που υπάρχει στον χώρο του εργοστασίου μας, η πρόσβαση από την Λαμία είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς βρίσκεται πριν μπούμε στην Αθήνα, σε απόσταση όχι πάνω από 2,5 λεπτά από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της εξόδου για το Ολυμπιακό Χωριό, είναι εκτός κατοικημένων περιοχών και η προσέγγιση γίνεται σχεδόν εξολοκλήρου μέσω οδών ταχείας κυκλοφορίας.